Bete

Tjenatjena! Tomt på uppdatering var det hääär vill jag tala om! 
Karl har iallafall fått kommit ut på bete nu, eller ja i förrförrgår typ. Han och en annan häst i stallet står hos min syster så jag har bott där några nätter och ska även bo där när hela familjen åker till stugan under midsommar. Så roligt midsommar får jag, hästvakt i ett stort hus mitt ute i skogen..
Dock är min häst en jävel och har bitit Håkan, (den andra hästen;) två bett på halsen. huuvva vilken duming till häst jag har! Så fort Håkan kommer lite för nära mig eller någon annan så her Karl iväg han fort som fasen.
Karl ska ju ha all uppmärksamhet, ofcourse! haha min lilla dumstrut <3
Var ute och red en sväng i förrgår och utforskade skogen lite. Finns långa grusvägar som är perfekta att rida på.
Och Karl travade fortare än han nånsin har gjort tror jag! Skulle fatta galopp och han bara for iväg i världens trav och bara travade fortare och fortare.
Och jag tänkte att han när som helst skulle falla in i galopp men det gjorde han inte! haha så trava kan han.. ;)
eeh, det här var nog det kluddrigaste inlägget jag har gjort på väldigt länge. Men jag orkar inte skriva någe mera ;)

ohooj!

Här var det dött vill jag lova!
Har inte haft så stor lust att blogga och det känns som att jag inte har några idéer så det blir bara tråkigt och jag skriver mest bara hur jag har ridit osv..
.
Jaja, snart är det dax för hästarna att komma på bete. Dock har jag ingenstans att ha längre eftersom alla tror att min häst sätter på varenda sto han ser... Bara för att han har varit på en, som var hennes fel eftersom det är hon som springer efter han, ställer upp sig och allmänt provocerar honom. När han lixom har gått med ston i hela hans liv i princip utan att ha gjort något.. aja..
Får väl se om det löser sig, i värsta fall får jag ha honom hos min syster, men det vill jag inte för det är så långt dit.. (inte gångavstånd ;)
.
Vad mer, snart sommarlov också, hur skönt!? Fast jag har dock hur mycket jobb kvar som helst att göra innan betygen sätts.. Känns som att det kan bli lite knivigt att få ihop tid till det, så det blir nog kvar jobb till hösten. huua..
.
Över till något roligare! Idag ska jag rida 2/3 lektioner för Anita. Ska rida Lena & Gustav iaf, sen får vi se om vi hinner med Karl en lektion också. Jag hade velat det men vi får se hur det blir..
Helena och Cecilia är så snäll som låter mig rida deras hästar och anledningen till varför jag ska rida lektioner på dom idag är för att jag ska rida igenom lite på dressyrprogramet till på Tisdag då vi har programridning på skolan. Och eftersom typ alla hästar på skolan (finns 7ridbara) är dåliga så frågade jag om jag inte fick ta med mig egen häst, och det fick jag. Så jag ska pröva vilken av Lena och Gustav jag vill ha med mig. Kan bli spännande och se vem av dom det blir. Tror ingen av dom har tävlats dressyr förut. Eller isf Lena. Gustav är ju bara 6år och hopphäst han ;) Men det ska nog gå finemang :)
Kanske skriver mer sen om jag hinner, tjoflöjt!
Jag och Lena
Idag red jag först Evelinas lillasysters b-ponny medans hon körde deras shettis. Hittade värsta översvämningen i skogen dit vi tänkte gå ochta kort på mig och Karl men när vi väl kom ner till "mitt" stall så orkade vi inte med det så vi tänkte ta det imorgon. Också frågade Helena mig om jag ville rida Lena. Och det ville jag juuu. Så då fick evelina rida Karl så stack vi ut en kortis sen red jag en sväng på planen så Evelina fick ta några kort :)

RSS 2.0