My birthday

Igår red jag och Ottilia ut en sväng, red ner så vi red bredvid E14 och jises christ vilken snygg häst jag har konstaterade vi, igen, för typ, hundrade gången, per dag.. haha ja.
Han kunde inte skritta utan trippade på och nästan gjorde lite piaff där ett tag. Med världens hingstnacke och hals, med sina höga benlyft och svansen i vädret. (mest för att han skulle bajsa men äh ;))
Och jag red barbacka också, var lite halt så jag gled runt lite och höll på att glida av en gång men lyckades hålla mig kvar. Hade vart för jobbigt att gå hem..
När vi kom tillbaka red jag lite på planen och det gick rätt bra. Han var inte så springig i traven vilket var riktigt skönt så han kunde koncentrera sig på lite annat också.
-
-
Idag blir jag hela 17 år!
Och det ska jag fira med att åka till stallet nu snart och rida min älskling + Lena.
Höörs kanske senare! :)
-
eftersom jag har min gamla data så finns det bara massa bilder på Greger. Så ni får en mysbild på oss <3

2 bilder

Tjoo! Idag blev det lite longering. Det gick faktist rätt bra.
Övergångarna satt, han blir dock lite slö så man får vara på han så han ska vara ordentligt framåt.
Fast sen när han väl travar då går det för fort istället. haha. Men han kunde slappna av efter ett tag och bara jogga på lugnt. Duktig häst!
Dom har börjat få vara ute utan täcke nu, + att Karl och Hazel står ute ända till kvällen nu istället för att gå in mellan 4-5. Vilket Karl verkligen är supernöjd över!
Här får ni två bilder från igår. Har inte fått bilderna, antagligen för att jag inte har nån data men. haha.
Dock sitter jag vid min lilla laptop nu, som är sönder? Den har inte startat så den har legat undangömd och tanken var ju att den skulle in på lagning. Men idag fick jag panik och världens abstinens så jag tänkte att "jag ska bara prova". Och tror eller ej men den startade och fungerar, än sålänge iaf ;)

23 April

ååh nu är det verkligen vår! Om man ska tro termometern hos min kära vän Matilda så.. Igår var det 32grader i solen. haha!

Igår var vi ute och galoppade igen. Han är verkligen superduktig och tycker det är jätteroligt fast han tycker det är jobbigt också. Idag ska vi ut på en lååång mystur i finvädret och imorgon så skaen kompis ta kort på oss! Har ju dock ingen data fortfarande men det löser sig nog så ni får se bilderna :)

 

Ni får en bild på mig från igår sålänge, så det inte blir så bildtomt ;)


Update

Min kära vän Matilda glömde sin dator hemma hos mig så då kan jag ju passa på att uppdatera lite ;)

I måndags var vi ju som sagt till ridhuset igen och löshoppade. Och det gick hur bra som helst!
Han galopperade jättemycket istället för att trava och han sprang och bockade och tyckte det var uperkul! Hoppade bra gjorde han å, ett 90cm hinder kom han över innan det fick räcka.
 Skulle varit kul och höja ännu lite mer och se hur högt han kan hoppa egentligen. Men eftersom att tekniken och tänket så han vet hur han ska göra kommer sakta men säkert så är det ju bättre att ta det lite sakta.
 Så fortsätter det såhär kommer han vara king snart! ;)


Datan = paj

Om ni undrar varför uppdateringen ligger på noll så är det för att jag inte har någon data längre. Den har kraschat lite. Sitter på skolan just nu och har en lektion till sen slutar jag.

Ikväll ska vi iväg till ridhuset och löshoppa igen. Dock blir det ingen update hur det gick dårå. ;) Men det kommer när dataproblemet är fixat! :) 
Hejsålänge!

11 April

Fyy vad fint väder det har varit idag! Vindstilla, sol och 10+grader! Nu är verkligen våren här! Nu kan man börja rida på lite fler ställen när snön försvinner vilket är hur skönt som helst! Och planen har tinat fram, eller ja, halva iallafall.
Red ut en sväng på kvällskvisten och det var huur mysigt som helst och Karl var jätteduktig. Hade pelhamet och han är verkligen jättefin att rida på det.. Stolt matte!
Dock är det ju så jäkla lerigt så det blir ju stordusch varje gång man har ridit eftersom hela benen och magen är helt lerig. Och även jag ifall det går fortare än skritt där det är lite blött. haha.

Imorgon eller på onsdag tänkte jag ta fram lite bommar på planen. Ska försöka flirta till mig någonn fotograf/filmare. :)



Beställt

Beställde hem ytterligare nödvändigheter från Haglunds. Rekommenderar verkligen dom för det är jättebra priser och snygga saker där.

Det blev:
Ytterligare ett par benskydd ;)



Ett skal-regntäcke.


Och min favvo, tyckte det här täcket var supersnyggt! Men dock jäkligt onödigt då han knappast behöver halsregntäcken så varm som han är. Haha, men kan ju vara bra att slänga på han om det har varit som typ idag. Spöregn ute..

Bloppis 1

Gjorde en ny kategori - "Bloppis". Kommer lägga ut lite tillsalu saker eftersom, orkar inte ta kort och fixa på allt nu så tar lite som jag redan har på datan.


Fleecetäcke i strl 115 & 125. Dom är stora i storleken så skulle heldre säga 125-135.
100kr/st + frakt



Schabrak strl Ponny från Hööks. Använt nån enstakaka gång.
Nypris 249kr
Mitt pris 100kr + frakt



Burberrymönstrat dressyrschabrak strl Ponny. Använt nån enstaka gång.
20kr + frakt


Mörkbrun, nästan svart hoppgjord 100cm med grön/gul resår. Bra skick, några få repor från broddar. Sparsamt använd. Är smutsig på bilden men rengörs självklart.
350kr + frakt



Säkerhetsväst strl barnXL (160)
150kr + frakt



EDIT: Kom ju på att jag har den här också som jag måste sälja då den inte låg bra på Karl.
16,5" och vid bom.



Bloppis..?

Någon som vill att jag ska lägga ut lite saker på bloppis?
Det har blivit kvar endel sen ponny-tiden som jag inte använder längre.. :)

8 April

Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft tid, ork, motivation osvosv till att skriva. Sen så har ju korven vilat också nu efter vaccineringen. Skrittade en sväng idag och han var helt galen. Ställde sig och bocka/sparka bakut flera gånger på rad.. Inte likt honom.. :/ Hoppas bara han var glad att få komma ut, så han inte har ont nånstans..

Bjuder på två printade bilder sen löshoppningen bara för att jag är så snäll!



Nytt

Idag hade både sadeln och paketet från hööks kommit.
Sadeln var lite för vid och hamnade i bakvikt, men när jag hedde en padd bak låg den bra. Frågan är bara om jag ska ha den med padd eller om jag ska köpa en ny som jag inte behöver nån padd med..



I paketet från hööks fanns det(tråkiga nödvändiga saker):







5 April

Började dagen med att åka till stallet vid 8-9 för Karl skulle vaccineras. När det var klart, och allt annat i stallet, blev det att åka vidare till skol-stallet. Dom hade hunnit mocka klart allting så jag behövde bara fylla lite spån.
Sen gjorde vi ett prov i Dekorativ hästvård och bandagering, kändes rätt bra.
Efter det blev det lunch och sen red min grupp.
Hade hoppning, red en linje med 4 hinder. Gick helt okej, dock "kommer jag till ridning" på slutet av lektionen, det är då jag "tänder till". Så jag skulle behöva rida dubbelt så mycket för att hela passet ska bli bra.
Jaja är nöjd iallafall. Nästa vecka blir det dressyr, vilket jag ser fram emot även fast det är tråkigt ;)

En i klassens mamma tog lite bilder när vi red, så jag hoppas att det blev nån bra bild så slänger jag upp dom här :)
EDIT: BIlderna blev inge bra. Men bjussar på 1 bild iaf.


Film + bild





Dock finns det en bättre film från slutet. Men den får ni nån annan gång.

3 April

Hemma från ridhuset nu och det gick jättebra med tanke på att det både var första gången han var i ett ridhus och löshoppades. Innan vi ens hade kommit in i ridhuset hade han sprungit över mig X-antal gånger. ALLT var läskigt!
Men när vi väl hade kommit in gick det bra. Han tittade på allt och spände upp sig som en riktig snygging!
Sen fick han skutta några gånger och var jätteduktig! Han ville inte galoppera så han bara toktravande runt, haha knasen!

Bilder koommr förhoppningsvis sen. Det var en som tog kort men jag vet ionte om det blev några på Karl. MEn det visar sig sen :)

2 April

Blev ingen uppdatering igår. Var iväg på sånn här "model för en dag" mojs. Där man först blev sminkad och sen tog massa bilder. Var inte hemma förrens sent och då blev det stallet och när jag kom hem damp jag ner i soffan och somnade på en gång.

Blev lite tömkörning igår igen och det gick bra. Tränade mycket trav-halt-trav och tillslut satt det klockrent.
Idag tänkte jag bara ut och jogga en sväng eftersom vi ska till ridhuset imorgon. Också måste jag åka in på shoppen och köpa ett par skydd till han eftersom dom jag beställde inte har hunnit komma.. Jaja vi får väl se hur det blir.


Bjuder på en ohästig bild idag ;)

RSS 2.0