Hoppning igåår

Ja igår blev det lite hoppning igen med hjälp av Cecilia. Eftersom det knappt går att styra honom på flippanbettet så tänkte vi prova kandaret. Han var fin på marken men hoppade inte lika bra som han brukar. Blev rätt flack och var osäker på galoppen. Så bytte tillbaka till flippanbettet.
Dock var han som vanligt, ska stanna på varje hinder 711 ggr innan han kan hoppa. Och ett hinder kom vi inte ens över. Det var en grön rätt stor "buske" eller vad man ska kalla den, han tvärvägrade verkligen att hoppa över den, satans meshäst!!
Me annars då, sista rundan hoppade han faktist riktigt bra, det kändes verkligen att han tog i. Höjden är absolut inga problem, utan det är alla tittiga saker...
Så nu har jag och Cecilia kommit fram till att jag ska ha två små sockerbitshinder framme och ställa fram lite olika tittiga saker under och hoppa några språng varje dag. Så det inte blir en sån big deal för honom. Och hoppas på att han kanske börjar gilla läget.
För då kommer det inte vara några som helst problem alls att komma ut och tävla i sommar.
Första tävlingen vi har siktat in oss på är den 5 Maj. Blir 80cm.
Från våran sista pay and jump på 40cm ridandes i trav, till våran snart kommande första lokala tävling på 80cm. Ska bli riktigt spännande!
Och den tävlingen är ute, så vi skulle ev. åka dit och hoppa innan tävlingen, hade verkligen varit väl behövligt!
.
Idag ska vi bara ut och jogga i skogen. Om jag törs dvs, eftersom det är så mycket björn här... Äh, visar sig väl om jag kommer hem levande!
Bild sen förra vintern.

Kommentarer
Postat av: Elin

sv: ja dom finns kvar men det är först till kvarn! mejla [email protected]

2012-04-22 @ 20:04:16
URL: http://prekness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0